NOTA INFORMATIVA – ALERTES SANITARIES – PROTOCOL ACTUACIÓ – MARÇ 2020

Tornar

NOTA INFORMATIVA – ALERTES SANITARIES – PROTOCOL ACTUACIÓ – MARÇ 2020

Distingit agremiat,

 

Els Serveis d’Inspecció Sanitària Oficials del Mercat del Peix ens demanen la màxima col·laboració de les empreses del Mercat del Peix per la gestió eficaç de les alertes alimentàries.

Les passes a seguir en cas d’alerta són :

1 Se’ns comunica l’alerta alimentària proporcionant-nos les dades del producte afectat. (nom del producte, origen, lot, etc.).

Normalment els Serveis d’Inspecció són qui ens comuniquen l’alerta però la comunicació pot venir per altres vies com son els nostres proveïdors, clients, etc.

2 Hem d’immobilitzar el producte afectat per l’alerta fins que les autoritats sanitàries informin sobre la destinació que s’ha de donar al producte.

3 Hem d’informar per escrit de l’alerta als nostres clients que els hem venut el producte afectat i comunicar-los que si encara tenen producte l’han d’immobilitzar quedant prohibida la seva comercialització.

4 Hem de proporcionar la informació de la gestió que estem fent de l’alerta als Serveis d’Inspecció omplint els següent documents :

• Document 1 : Llistat de distribució del producte afectat.  (Dades dels clients a qui hem venut el producte). (Annex 1).

• Document 2 : Registre conforme hem avisat per escrit als nostres clients sobre el producte afectat i la prohibició de la seva comercialització. (Annex 2).

Per garantir la correcta gestió, les empreses han de tenir actualitzades les dades de contacte dels seus clients (es van enviar actualitzades el 26 de novembre passat).

Per a qualsevol dubte poden contactar amb el Servei Veterinari del Gremi de Majoristes de Peix.

Laura Caldentey 93-556.72.70 sanitat@gmpbcn.com

Esperem la seva col·laboració.

Rebin una cordial salutació.

 

 

NOTA INFORMATIVA – ALERTES SANITARIES – PROTOCOL ACTUACIÓ – MARÇ 2020

Attachments